0

Vognen din er tom

Conditions Generales de Vente

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av Glimpify. På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "våre" og "våre" til Glimpify.Glimpify tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig på dette nettstedet for deg, brukeren, forbeholder seg din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("vilkår for bruk", "vilkår"), inkludert de generelle vilkårene og ytterligere prosedyrer nevnt her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse vilkårene for bruk gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men uten begrensning, brukere som er nettlesere, selgere, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse vilkårene før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå til eller bruke en del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen av disse tjenestene. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene.

Enhver ny funksjonalitet eller verktøy som legges til i den nåværende butikken vil også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å jevnlig kontrollere om det er gjort endringer på denne siden. Din fortsatte bruk eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Butikken vår ligger på Shopify Inc.-nettstedet. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg.

SEKTOR 1 - VILKÅRENE I NETTBUTIKKEN

Ved å godta disse vilkårene for bruk, bekrefter du at du minst er myndighetsalder i din stat eller bostedsprovins, eller at du er myndighetsalder i din stat eller bostedsprovins og har gitt oss ditt samtykke til å tillate det til noen av dine mindre pårørende for å bruke dette nettstedet.

Du må ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan ikke, ved bruk av tjenesten, bryte lovene i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lovene om rettigheter til 'forfatter').

Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av ødeleggende art.

Ethvert brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

SEKTOR 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte å levere tjenester til hvem som helst, uansett grunn.

Du forstår at innholdet ditt (unntatt kredittkortinformasjon) kan bli overført ukryptert og involvert (a) i overføringer over forskjellige nettverk; og (b) modifikasjoner for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til nettverk eller tilkoblingsenheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert når den overføres over nettverk.

Du godtar å ikke reprodusere, kopiere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten er levert gjennom, uten vår tillatelse. Uttrykkelig skriftlig.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er bare inkludert for enkelhets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKTOR 3 - NØYAKTIGHET, HELHET OG INFORMASJONS TIDLIGHET

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Informasjonen på dette nettstedet er gitt kun for generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. All bruk av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKTOR 4 - ENDRINGER AV TJENESTEN OG PRISER

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) når som helst uten varsel.

Vi er ikke ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avbrudd i tjenesten.

SEKTOR 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende online på nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes ut i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjerm, uansett farge, er nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men vi er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert produkt- eller tjenestetilbud som tilbys på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på noen produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg vil tilfredsstille dine forventninger, og heller ikke at feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKTOR 6 - NØYAKTIGHET AV REGNINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengden kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er lagt inn av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle en endring eller kansellering av en ordre, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e -postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt på bestillingstidspunktet. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår egen vurdering synes å være plassert gjennom forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du godtar å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp fra butikken vår. Du godtar å raskt oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e -postadressen din og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg om nødvendig.

For mer informasjon, se vår Returpolicy.

SEKTOR 7 - VALGFRITT VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke har tilsyn med, kontroll eller deltakelse over.

Du erkjenner og godtar at vi gir deg tilgang til disse verktøyene "som det er" og "som tilgjengelig" uten noen garanti, representasjon eller vilkår av noe slag og uten godkjenning. Vi har intet ansvar som følge av eller knyttet til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Enhver bruk av deg av de valgfrie verktøyene som tilbys av nettstedet er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er klar over og godkjenner vilkårene som verktøyene leveres av den relevante tredjepartsleverandøren (e). 

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert levering av nye verktøy og ressurser). Disse nye funksjonene og / eller tjenestene vil også være underlagt disse vilkårene for bruk.

SEKTOR 8 - LENKER MED TREDJEPARTER

Enkelte innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet vår tjeneste. Vi er ikke ansvarlige for å gjennomgå eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for materiale eller nettsteder fra tredjeparter, eller for annet materiale, produkt eller tredjeparts tjenester.

Vi er ikke ansvarlig for noen skade eller skade knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom retningslinjene og praksisen til tredjeparter, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart.

SEKTOR 9 - BRUKEREFeedBACK, FEEDBACK OG ANDRE INNLEGG

Hvis du på vår forespørsel sender bestemte bidrag (f.eks. Konkurranseoppføringer) eller hvis du, uten at vi ber deg, sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e -post, per post eller på annen måte (samlet) , "Kommentarer"), godtar du at vi når som helst, uten begrensninger, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og bruke på noen annen måte, på hvilket som helst medium, kommentarene du sender oss. Vi er og er ikke forpliktet (1) til å holde kommentarer konfidensielle, (2) å betale kompensasjon for kommentarer, eller (3) å svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til, å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn anser som ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller som krenker intellektuell eiendom til en del eller disse Vilkår for bruk.

Du godtar at kommentarene dine ikke bryter noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller et lenket nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e -postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller villede oss eller andre om opprinnelsen til kommentarene dine. Du er eneansvarlig for kommentarene du gjør og deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar for kommentarer som er lagt ut av deg eller av en tredjepart.

SEKTOR 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Innlevering av dine personlige opplysninger gjennom butikken er underlagt personvernerklæringen vår. For å se vår personvernerklæring.

SEKTOR 11 - FEIL, unøyaktigheter og unnlatelser

Fra tid til annen kan informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten inneholde skrivefeil, unøyaktigheter eller mangler som kan knytte seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, leveringstid. Transitt og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon fra tjenesten eller et tilknyttet nettsted er unøyaktig, når som helst og uten varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen) .

Vi forplikter oss ikke til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, bortsett fra det som kreves ved lov. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på et lenket nettsted, skal anses som en indikasjon på at all informasjon i tjenesten eller på et lenket nettsted er endret eller oppdatert.

SEKTOR 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til de andre forbudene som er angitt i vilkårene for bruk, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ulovlige formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte lokale, internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller forskrifter; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, fornærme, skremme eller diskriminere på grunn av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste ned eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på en måte som påvirker funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et tilknyttet nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger om andre; (i) for å svindle, bedra med phishing, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skrap; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et tilknyttet nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et tilknyttet nettsted hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene.

SEKTOR 13 - UTELUKKELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke at bruken av tjenesten vår vil være uavbrutt, betimelig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan avbryte tjenesten på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.

Du godtar uttrykkelig at din bruk eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som tilbys deg gjennom tjenesten er (med mindre annet er uttrykkelig angitt av oss) levert "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garanti eller tilstand av hvilken som helst art, uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og fravær av krenkelse.

Under ingen omstendigheter kan Glimpify, dets direktører, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere holdes ansvarlig for skader, tap, krav eller direkte, indirekte skader., Tilfeldig, straffende, spesiell eller av enhver art, inkludert, men ikke begrenset til, tap av fortjeneste, inntekter, besparelser, data, erstatningskostnader eller andre lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte som oppstår av din bruk av tjenesten eller et produkt som er oppnådd ved bruk av tjenesten, eller for ethvert annet relatert krav på noen måte, enten det gjelder din bruk av tjenesten eller et produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller mangler i innhold, eller tap eller skade av noe slag som følge av bruk av tjenesten eller innhold (eller produkt) som vises, overføres eller gjøres tilgjengelig på annen måte gjennom tjenesten, selv om de har blitt informert om dens mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, vil vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner være begrenset til det maksimale omfanget som loven tillater.

SEKTOR 14 - ERSTATNING

Du samtykker i å skadesløsholde, forsvare og holde Glimpify og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, våre underleverandører, våre leverandører, våre praktikanter og våre ansatte i hendelse av klage eller krav, inkludert rimelige advokatkostnader, foretatt av en tredjepart som følge av brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene som de inneholder ved henvisning, eller brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart parti.

SEKTOR 15 - SKILLELIGHET

I tilfelle en bestemmelse i disse vilkårene for bruk blir funnet ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, vil denne bestemmelsen likevel være gjeldende i den utstrekning det er tillatt av gjeldende lov, og den ikke -håndhevbare delen vil bli ansett for å være atskilt fra disse vilkårene for Service, slik beslutning vil ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til de andre bestemmelsene.

SEKTOR 16 - SLUTT

Forpliktelsene og ansvarene til partene som ble inngått før oppsigelsesdatoen, vil overleve når denne avtalen avsluttes for alle formål.

Disse bruksvilkårene gjelder inntil det avsluttes av deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du, etter vår egen vurdering, bryter, eller hvis vi mistenker at du bryter noen av betingelsene eller bestemmelsene i disse vilkårene for bruk, kan vi også når som helst si opp denne avtalen uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp opp til og inkludert datoen for oppsigelsen; og / eller som et resultat kan vi nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem).

SEKTOR 17 - HELE AVTALE

Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve noen rettigheter eller bestemmelser i disse vilkårene for bruk utgjør ikke et frafall av den retten eller bestemmelsen.

Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som vi legger ut på dette nettstedet eller knyttet til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag, muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, alle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Enhver tvetydighet i tolkningen av disse bruksvilkårene kan ikke tolkes mot redaktøren.

SEKTOR 18 - GJELDENDE LOV

Disse vilkårene for bruk og eventuelle separate avtaler som vi leverer tjenester til deg, styres av og tolkes i samsvar med lovene i Nederland.

SEKTOR 19 - ENDRINGER AV TJENESTEVILKÅR

Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke regelmessig om det er gjort endringer på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke eller få tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at noen endringer i disse vilkårene er lagt ut, godtar du disse endringene.

SEKTOR 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål angående bruksvilkårene bør sendes til oss