0

Vognen din er tom

Livraison

Vær oppmerksom på:
På grunn av omstendigheter angående COVID-19 kan det være en liten forsinkelse i levering av bestillingen din. Vi jobber hardt for å sikre at vi leverer bestillingen din innen oppgitt leveringstid. Takk for at du forstår.

Bestilling og levering

Science Factory ble grunnlagt for ekte vitenskapentusiaster. Vårt hovedmål er å tilby våre kunder høyeste kvalitet og den beste servicen. Vi ønsker imidlertid også å kunne tilby våre produkter til lavest mulig pris.

Vi sender bestillingene dine direkte fra vår leverandør, og takket være dette kan vi spare mye når det gjelder transport- og lagringskostnader. Dette gjør at vi kan tilby deg den lavest mulige prisen og til og med bære kostnaden for å sende varene våre på egne vegne. Å velge å sende direkte fra leverandøren innebærer en litt lengre leveringstid enn du kanskje er vant til. Gjennomsnittlig leveringstid for våre produkter er ca 1-3 uker.

Transportkostnader

Vi bærer fullt ut kostnaden for å sende produktene våre over hele verden. Alle våre produkter leveres 100% gratis til deg; ingen minimumsordre kreves for dette.

Spørsmål om bestillingen din?

Har du spørsmål om bestillingen din? Vi står til din disposisjon for å hjelpe deg 7 dager i uken.