0

Vognen din er tom

Politique de confidentialité

Ansvarlig for databehandling:

Takk for interessen for vår nettbutikk. Beskyttelse av personvernet ditt er svært viktig for oss. Vi informerer deg nedenfor i detalj om behandlingen av dataene dine.

1. Få tilgang til data og hosting

Du kan besøke nettstedene våre uten å gi noen personlig informasjon. Hver gang du åpner et nettsted, registrerer nettserveren automatisk en serverloggfil, som for eksempel inneholder navnet på den forespurte filen, IP -adressen din, dato og klokkeslett for samtalen, volumet av data som overføres og forespørselen leverandør (tilgangsdata) og som dokumenterer samtalen.

Disse tilgangsdataene evalueres utelukkende for å sikre at nettstedet fungerer som det skal og for å forbedre tilbudet vårt. I henhold til art. 6, al. 1, S. 1 lit. f DSGVO, dette tjener til å ivareta våre i hovedsak legitime interesser ved korrekt presentasjon av tilbudet vårt i sammenheng med en interesseavveining. Alle tilgangsdata vil bli slettet senest syv dager etter at besøket på nettstedet vårt er avsluttet.

Vertstjenester fra en tredjepartsleverandør
Som en del av behandlingen på våre vegne gir en tredjepartsleverandør oss hosting- og visningstjenestene til nettstedet. Alle data som samles inn i forbindelse med bruk av dette nettstedet eller i skjemaene som er gitt for dette formålet i nettbutikken som beskrevet nedenfor, behandles på dets servere. Behandlingen på andre servere skjer bare innenfor rammen beskrevet her.

Denne tjenesteleverandøren er lokalisert i USA og er sertifisert under EU-US Privacy Shield-programmet. Et gyldig sertifikat kan sees her. Basert på denne avtalen mellom USA og EU -kommisjonen, har sistnevnte etablert et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse for selskaper som er sertifisert under Privacy Shield.

2. Innsamling og bruk av data for kontraktbehandling, kontakt

Vi samler inn personopplysninger når du gir oss denne informasjonen som en del av bestillingen din eller når du kontakter oss (for eksempel via et kontaktskjema eller e -post). Obligatoriske felt er merket som sådan, fordi vi i disse tilfellene trenger dataene for kontraktbehandling eller for behandling av kontakten din, og du kan ikke fullføre bestillingen eller sende kontakten uten å oppgi den. Dataene som samles inn kan ses fra de respektive inndataskjemaene.

Vi bruker dataene du gir oss i samsvar med art. 6, al. 1 S. 1 seng. b ODASG for behandling av kontrakter og behandling av forespørslene dine. Etter full kontraktbehandling vil dataene dine være begrenset til videre behandling og slettet etter utløpet av en oppbevaringsperiode under skatte- og handelsrett, med mindre du uttrykkelig har gitt samtykke til videre bruk av dataene dine, eller hvis vi forbeholder oss retten til å bruke dataene dine for andre lovlig tillatte formål som vi informerer deg om i denne erklæringen.

3. Dataoverføring

For å utføre kontrakten i henhold til art. 6, al. 1 S. 1 seng. b DSGVO, vi overfører dataene dine til rederiet som er ansvarlig for leveransen, i den utstrekning dette er nødvendig for levering av de bestilte varene. Avhengig av hvilken betalingstjenesteleverandør du velger i bestillingsprosessen, overfører vi betalingsdataene som er samlet inn for dette formålet til kredittinstitusjonen som er ansvarlig for betalingen og, hvis det er aktuelt, til den betalingstjenesteleverandøren vi har. Gebyr eller den valgte betalingstjenesten for betalingsbehandling. I noen tilfeller samler de utvalgte betalingstjenesteleverandørene også ut disse dataene selv hvis du åpner en konto der. I dette tilfellet må du logge deg på betalingstjenesteleverandøren med tilgangsdataene dine under bestillingsprosessen. I denne forbindelse gjelder databeskyttelseserklæringen fra den aktuelle betalingstjenesteleverandøren.

Vi bruker også et eksternt varestyringssystem for ordre- og kontraktbehandling. Overføring eller behandling av data som finner sted i denne forbindelse er basert på ordrebehandling.

Vi bruker betalings- og fraktleverandører som er basert i et land utenfor EU. Overføring av personopplysninger til disse selskapene utføres bare i sammenheng med behovet for å utføre kontrakten.

Det samme gjelder overføring av data til våre produsenter eller grossister i tilfeller der de utfører forsendelsen for oss (slipp forsendelse).

4.E -post nyhetsbrev

E -postreklame med nyhetsbrevabonnement

Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, vil vi bruke dataene som er nødvendige for dette formålet eller dataene som er gitt separat for å regelmessig sende deg vårt nyhetsbrev via e -post på grunnlag av ditt samtykke i samsvar med artikkel 6, ledd 1, første ledd, tente. a, av ODSIG.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, enten ved å sende en melding til kontaktinformasjonen nedenfor.